تعمیر یخچال فریزر خانگی در تهران و کرج (تعمیرات در محل)

ساخت وبلاگ
اجزای اصلی تشکیل دهنده ی انواع یخچال فریزر
________________________________________
ترموستات
ترموستات کار قطع و وصل جریان برق را با توجه به دمای یخچال انجام می دهد
به طوری سمانی که دمای درون یخچال بالاست آنرا روشن و زمانی که دمای یخچال پایین از جریان برق را قط و آنرا خاموش میکند.
 
کندانسور
کندانسور یا به زبان فارسی چگالنده عمل عملکرد تبدیل گاز فریون به مایع و برعکس تبدیل مایع فریون به گاز را با توجه به شرایط دمایی داخل یخچال داراست
اوا اپراتور
کار اواپراتور به این صورت است زمانی که گاز مبرد توسط موتور وارد کندانسور می‌شود و متراکم می‌شود تحت فشار بالا از حالت گاز به مایع تبدیل می‌شود و وارد درایر یا خشک کن و سپس وارد لوله موئی یا کاپیلاری تیوپ می‌شود واین باعث می‌شود که فشار کاهش پیدا کند و سپس وارد اواپراتور می‌شود یک سر اواپراتور به سر لوله موئی وسر دیگر اواپراتور به ساکشن موتور متصل می‌باشد و زمانی که ساکشن اتفاق می‌افتد باعث می‌شود که سطح فشار داخل اواپراتور پایین بیاید و مبرد به جوشش در بیاید واز حالت مایع اروم اروم به گاز تبدیل شود واین تبخیر باعث ایجاد سرما و برودت می‌شود. در اصل اواپراتور یک تبخیرکننده است .
 
کمپرسور
کمپرسور یخچال فریز های خانگی از دو بخش الکتریکی و مکانیکی تشکیل گردیده‌است که هر دو قسمت درون محفظه ای فولادی قرار دارند.
قسمت الکتریکی در اغلب یخچال‌های خانگی یک الکتروموتور از نوع آسنکرون می‌باشد که وظیفه به حرکت درآوردن قسمت مکانیکی را به عهده دارد. البته در سال‌های اخیر کمپرسورهای یخچال فریزرها هم تغییرات زیادی داشته‌اند و قسمت موتوری دستگاه که شامل موتور اصلی است و عملکرد داراست اینورتری یا موتور خطی شده‌اند
قسمت مکانیکی در کمپرسورهای یخچال خانگی شامل یک سیلندر است که پیستون آن ها توسط هسته موتور الکتریکی به حرکت در می‌آید. حرکت رفت و برگشتی پیستون باعث ایجاد حالت مکش و دمیدن می‌شود؛ و البته در کمپرسورهای نوع خطی و نوع کمپرسور روتوری یا کمپرسور نوع اسکرال، میل لنگ دیگر وجود ندارد. مقدار مشخصی از روغنی که مخصوص این کار ساخته شده داخل پوسته وجود دارد که وظیفه روانکاری و خنک‌کردن قسمت الکتریکی و مکانیکی را بر عهده دارد.
________________________________________
نکات کلیدی در رابطه با تمیز کردن یخچال های فریزر
________________________________________
برای پاک کردن سطوح بیرونی یخچال فریزر میتوانید از محلول آب گرم و صابون و یا مواد پاک کننده‌ی ملایم استفاده کنید. تمامی قطعات داخل یخچال فریزر رد با محلول جوش شیرین یا ماده‌ی پاک کننده‌ی ملایم و آب گرم شسته و خشک کنید. قبل از تمیز کردن قسمت‌های برقی ، برق یخچال فریزر را قطع کنید. هرگز از اسکاچ و برس فلزی و یا محلول‌های قوی یا سمی برای پاک کردن یخچال فریزر استفاده نکنید. سطوح منجمد و یخ زده را با دستان خیس لمس نکنید.
هرگز از لوازم تیز مانند نوک قاشق و یا کفگیر و چاقو برای تمیز کردن اطراف لوله های یخچال استفاده نکنید زیرا موجب آسیب به این بخش ها و در نتیجه خروج گاز های سردکننده یخچال میشوند
 
________________________________________
نکات ایمنی جهت نگهداری بهتر از یخچال های فریزر خانگی
________________________________________
توجه کنید که حتما قبل از استفاده، یخچال بایستی به صورت صحیح و در محل مناسب قرار داده شود.
هرگز با کشیدن سیم یخچال دوشاخه را از برق خارج نفرمایید. همیشه دو شاخه را محکم گرفته و به طور مستقیم از پریز خارج کنید.
هنگام جابجایی یخچال فریزر مراقب باشید که روی کابل برق کشیده نشده و کابل آسیب نبیند.
هنگامی که دستگاه یخچال فریزر به کار افتاد از زدن دست مرطوب به قسمتهای خیلی سرد خودداری فرمایید زیرا دست شما به آن قسمت‌ها خواهد چسبید.
هنگام تمیز کردن دستگاه دوشاخه را از برق خارج نمایید. هرگز دست خیس به داخل محفظه فریزر نزنید زیرا امکان برق گرفتگی وجود دارد.
از رسانیدن آسیب، خم کردن، کشیدن و پیچاندن کابل برق خودداری فرمایید زیرا باعث آتش سوزی و برق گرفتگی می‌گردد. ضمنا از وصل بودن سیم زمین (ارت) مطمئن شوید.
از قراردادن ظروف شیشه ‌ای داخل فریزر بپرهیزید زیرا بر اثر انبساط خواهند شکست.
هرگز دست خود را وارد ظرف نگهداری یخ ننمایید زیرا بر اثر کار کردن یخ ساز خودکار امکان وارد آمدن جراحت وجود دارد.
از استفاده کودکان و افرادی که صلاحیت ندارند جلوگیری بعمل آورید.
مراقب کودکان باشید تا با دستگاه بازی نکنند.
هرگز اجازه ندهید که کسی از دستگاه بالا رفته، روی آن نشسته ، روی آن ایستاده و یا از درب آن آویزان گردد زیرا این اعمال باعث آسیب دیدن دستگاه گردیده و در صورت پرت شدن فرد امکان وارد آمدن جراحت نیز وجود دارد.
در صورت امکان دستگاه یخچال فریزر را از طریق سیم خودش به برق وصل کنید زیرا استفاده از سیم رابط باعث بالا رفتن ولتاژ خروجی پریز شده و باعث قطع برق می‌گردد.
محل استقرار دستگاه یخچال فریزر را طوری انتخاب فرمایید که در صورت بروز حادثه بتوانید سریعا سیم آن را از برق قطع نمایید.
یخچال را در محلی قرار دهید که استفاده از آن راحت باشد.
یخچال را در معرض گرما، نور مستقیم آفتاب و رطوبت قرار ندهید.
جهت جلوگیری از لرزش در حین کار، دستگاه یخچال فریزر می‌باید تراز باشد.
دمای محیط نصب نبایستی زیر ۵ درجه سانتیگراد باشد. در غیر اینصورت روی کارکرد یخچال فریزر تاثیر می‌گذارد.
در صورت آسیب دیدگی، کابل برق می‌باید توسط سرویسکار مجاز یا کارخانه سازنده تعویض گردیده تا از بروز خسارت جلوگیری به عمل آید.
از دستکاری و یا افزایش طولی سیم برق خودداری فرمایید. این کار احتمال بروز آتش سوزی و یا برق گرفتگی را بهمراه خواهد داشت.
قبل از دور انداختن یخچال قدیمی خود درب های آن را جدا نموده و قفسه‌های آن را جایگذاری نمایید تا کودکان نتوانند براحتی داخل آن شوند.
جهت جلوگیری از برق گرفتگی دستگاه یخچال فریزر باید از طریق سیم زمین با زمین اتصال داشته باشد. عدم رعایت اتصال صحیح باعث برق گرفتگی خواهد بود.
در صورت عدم درک صحیح روش وصل کردن سیم زمین و یا داشتن هرگونه شک و شبهه در اتصال صحیح آن با یک برقکار تماس حاص فرمایید.
یخچال را در مجاورت دستگاه های حرارت زا همچون گاز، شوفاژ و آب گرمکن قرار ندهید.
برای جریان یافتن مناسب هوا، لوله های پشت یخچال فریزر خود را حداقل سالی دوبار گردگیری کنید.
از قرار دادن غذاهای داغ در یخچال خودداری کنید.
روی غذاها را با درب یا محافظ های مخصوص بپوشانید، چراکه بخار متصاعد از آن ها به ایجاد برفک بیشتر منجر شده که برای آب کردن آن ها باید انرژی زیادی مصرف شود.
بیشتر بخوانید
• تعمیر ماشین لباسشویی
• تعمیر هود خانگی
• تعمیر اجاق گاز
 
جهت مشاوره رایگان و یا تعمیرات یخچال فریزر با شماره 09059554768 تماس حاصل فرمایید.
تعمیرات لوازم خانگی در تهران و کرج...
ما را در سایت تعمیرات لوازم خانگی در تهران و کرج دنبال می کنید

برچسب : تعمیر یخچال فریزر در تهران,تعمیرات لوازم خانگی,تعمیر یخچال فریزر سامسونگ در تهران , نویسنده : آراسرویس tamirat بازدید : 285 تاريخ : پنجشنبه 27 خرداد 1400 ساعت: 14:04